A magazinról

A Vitalitás Magazin 2013-ban azzal a céllal jött létre, hogy az orvosi-, egészség- és életmódportálok előnyeit ötvözve, népszerűsítse az egészséges életmódot. Mindenkor hiteles információkat nyújtunk, arra törekszünk, hogy olvasóink mielőbb értesüljenek a betegségmegelőzés és a gyógyítás legfrissebb híreiről, az aktuális klinikai kutatásokról. Jelszavunk a megbízhatóság, a téveszmék eloszlatása, ezért fellépünk az interneten terjedő álhírekkel szemben.
Figyelmet fordítunk a keleti és az alternatív medicina, valamint a természetgyógyászat eredményeinek bemutatására is, amennyiben ezek mögött hiteles források állnak.

Közérthető, ugyanakkor a legmagasabb szakmai színvonalat képviselő írásaink az egészségügy és az életmód valamennyi területét érintik. Szerzőink szakújságírók, dietetikusok, orvosok, sport- és egészségügyi szakemberek, cikkeinket az adott témát ismerő szerkesztők ellenőrzik.

Elkötelezettek vagyunk az egészség megőrzése mellett, azért dolgozunk, hogy elősegítsük a helyes egészségügyi döntések meghozását. Cikkeink utat mutatnak, feltárják azokat a lehetőségeket, amiket felhasználva, jobb és boldogabb lehet mindannyiunk élete.