Miért állítják, hogy a NaturalSwiss csalás? Lássuk a tényeket

Miért állítják

A méregtelenítő és béltisztító termékekkel kapcsolatban időről, időre fellángol a vita. Több helyütt olvasni például, hogy az egyik vezető gyártó, a NaturalSwiss csalás, készítményeinek nincsen semmiféle pozitív hatása. Nézzük meg, miért hangzik el ez a vád, kinek az érdeke, és van-e valóságalapja.


Miért van szükség táplálékkiegészítők szedésére a méregtelenítéshez és a béltisztításhoz, ha ezeket a feladatokat a szervezetünk egyébként is elvégzi – sokan teszik fel ezt a kérdést a különböző fórumokon. Ehhez kapcsolódva, a NaturalSwiss csalás vádja is megjelenik ezeken az oldalakon. Mivel a NaturalSwiss az egyik vezető gyártó, érdemes utánajárni, mi lehet ennek a hátterében.

Ki mondja, miért mondja?

A táplálékkiegészítők szükségességéről és hatékonyságáról régóta vitatkoznak. Mindkét tábor – a készítmények ellenzői és támogatói – számos érvet, tapasztalatot és tudományos magyarázatot sorakoztat fel. A NaturalSwiss csalás terjesztői arra hivatkoznak, hogy a méregtelenítés és a béltisztítás elvégzése felesleges, a NaturalSwiss termékei ráadásul teljesen hatástalanok. Ez is egy vélemény, azonban nincs mögötte bevizsgálás, vagy bármilyen hivatalos állásfoglalás, ami az állításokat alátámasztaná.

Miért a NaturalSwiss?

Nem csupán a NaturalSwiss méregtelenítő és béltisztító termékekkel kapcsolatosan merül fel a csalás vádja, azonban ennek a márkának a legnagyobb a megjelenése az internetes oldalakon. Az sem mellékes, hogy a NaturalSwiss hány éves, hiszen a cég már évtizedek óta a piacon van.  

Kinek az érdeke?

Felmerül a kérdés, hogy kinek az érdeke a NaturalSwiss csalás, tényeket nélkülöző, terjesztése. Nos, a háttérben lehetnek azok, akik szkeptikusak a méregtelenítéssel, illetve a béltisztítással kapcsolatban, és így szeretnék felhívni erre mások figyelmét. Ugyanakkor, úgy tesznek állításokat, hogy soha sem használták ezeket a termékeket, ezért nem győződhettek meg a hatásukról sem. Ebből következik, hogy minőségi kifogásaik sincsenek, ugyanakkor bátran vállalják, hogy a NaturalSwiss csalás. Minden bizonnyal vannak olyanok is, akik egyszerűen unalomból kezdenek alaptalan híresztelésekbe, de konkurencia, kiváltképpen a vegyi anyagokkal dolgozó cégek is a háttérben lehetnek. Ezért érdemes elolvasni a NaturalSwiss vélemények oldalakat, amelyeken közjegyző által hitelesített, a valósi használóktól származó tapasztalatokat találunk. Egy biztos: amikor a csalásról olvasunk, csak a szemünknek és a tapasztalatainknak higgyünk. Ha nincsenek az állítások hitelt érdemlően alátámasztva, éljen bennünk a gyanú, hogy valamilyen rosszindulatú támadással van dolgunk.

Mit ajánl a NaturalSwiss?

Vizsgáljunk csak meg figyelmesen, mit kínál a NaturalSwiss. Egy olyan átfogó méregtelenítő és béltisztító programot, amely kizárólag természetes anyagokat tartalmaz. Fokozza a szervezet természetes méregtelenítő funkcióinak a hatékonyságát, egyúttal összetevői megkötik azokat a mérgeket, valamint kitakarítják azokat a lerakódásokat, amikkel testünk már nem tudott megbirkózni. Ráadásként, a szervezetbe jutó parazitákat is eltávolítja. Termékei minőségét és hatékonyságát a NaturalSwiss leellenőrizhető, közjegyző által hitelesített olvasói levelekkel támasztja alá, míg a csalást kiáltó hozzászólások szinte száz százalékban arctalanok: a vádaskodók nem vállalják sem a nevüket, sem az arcukat.

Még több nyomós érv

A NaturalSwiss csalás cáfolata az is, hogy a termék évek óta kapható azonos néven és internetes felületen. Nem kell tehát attól tartani, hogy a gyanútlan és hiszékeny vásárlók megtévesztésére, rövid távú érdekeket szem előtt tartva hozták létre a márkát. További megerősítése ennek a telefonos ügyfélszolgálat, a stabil orvosi/szakértői háttér, valamint pénz-visszafizetési garancia, ami a vásárlói reakciók alapján valóban működik.

(x)

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn
Email