Fogyás 3 kulcsa: diéta, mozgás, étrend-kiegészítők

Fogyás

A Reg-Enor ebből a háromból kettőt már ötvöz is magában, hiszen egy hatásos diéta és egy vitaminokban gazdag étrend-kiegészítő oldalt is tartozik hozzá. Viszont a rendszeres mozgás már rajtunk áll!


Bár évről-évre jönnek ki újabbnál újabb tanulmányok arról, hogy a sikeres és egészséges fogyás min is múlik, a helyzet az, hogy mivel a testünk és a szervezetünk más és más, ezért mindenkinél másképp indul be a fogyás is. A cél nyilván a súlyvesztés és lehetőleg a karcsúbb alak megtartása, ám hogy ezt mivel érjük el, azt egyéne válogatja. Van, aki naponta képes a konditeremben izzadni vagy kőkemény otthoni gyakorlatokba kezd azért, hogy ledolgozhasson néhány kilót, míg mások koplalnak, fogyókúrás módszereket próbálgatnak, nem esznek este 6 óra után… Hosszú a sor, hogy mi mindent vagyok képesek megtenni egy kis fogyás érdekében, de talán a titok ezeknek a módszereknek az együttalkalmazásán nyugszik. Vagyis egyik diéta sem lehet sikeres, ha mellette nincs meg a kellő napi mozgásunk, ráadásul a súlyvesztés megnyúlt, lógó bőrt is eredményez sokszor, aminek korrigáláshoz elengedhetetlen a testmozgás. Viszont mindhiába a sport, ha közben nagy mennyiségű cukros és szénhidrát gazdag ételekkel tömjük magunkat, bármennyire is igyekezzünk, a mérleg nyelve nem nagyon fog kevesebbet mutatni, ha csak ezzel próbálkozunk. A testmozgás ugyanis önmagában nem fogyókúrás eszköz! Természetesen a rendszeres testmozgás az egészséges életmód egyik alappillére, de nagyobb súlyfelesleg mellett nem hozza a várt eredményt.

A Reg-Enor sikeres diéta, ám mozgás is kell hozzá

Napjaink egyik legnépszerűbb diétája a Reg-Enor, amihez egy étrend-kiegészítő oldat is társul, amit reggel étkezés előtt, napközben pedig a főétkezések után néhány órával kell bevenni. Ez a tejfehérjéket, aminosavakat, C-vitamint és grapefruitmag-kivonatot tartalmazó oldat akkor segít, ha mellette betartjuk a diéta fő kritériumait is. Jöhet a zsír, húsfélék, a tojás, a rizs, a gabonafélék (de csak mértékkel), a hüvelyesek, a zöldségek, a saláták, a főzelékek, a citrom és a grapefruit, de kerülnünk kell a tejtermékeket, az olajos magvakat, az olajat, az ecetes vagy egyéb erjesztett ételeket és italokat, az alkoholt, a cukros ételeket és a finomított pékárúkat is.

Ajánlott sportok Reg-Enor diéta mellé

Ám a fent említett tényezők betartása mellett sem fognak nagy hirtelenjében varázsütésre leolvadni rólunk a kilók, ezért érdemes sportolni is mellette. A futás például köztudottan az egyik leghatásosabb zsírégető mozgásforma, mindegy, hogy ezt a szabadban vagy éppen egy futópadon végezzük. Ha valamiért nem szerettük volna meg a futást, marad az intenzív gyaloglás, ami szintén képes úgy megemelni a pulzusszámot, hogy attól beinduljon a fogyás. A kerékpározás is jó alternatíva, ráadásul szórakoztató formája is a mozgásnak, amibe a család többi tagját is bevonhatjuk. Szervezhetünk nagy hétvégéi kerékpártúrákat a családdal vagy a barátokkal és rövid időn belül érezni fogjunk ennek is a jótékony hatását. A konditermek azért jók, mert itt rengetek speciális gép áll a rendelkezésünkre ahhoz, hogy kellően fittek legyünk, ráadásul, ha kezdők lennénk, kérhetjük személyi edző útmutatását is a kezdeteknél. A víz szerelmeseinek pedig mi mást is ajánlhatnánk, mint egy kis ízületkímélő úszást.

(x)

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn
Email