Az acai bogyó csak úgy égeti a zsírt, Ön próbálta már? Olcsó, segíti a fogyást, és egészséges!

Az acai bogyó csak úgy égeti a zsírt

Az elmúlt években az acai bogyó az egyik legkeresettebb fogyást segítő természetes étrendkiegészítője lett. Túlzások nélkül kijelenthető, hogy az acai bogyó az egyik legegészségesebb szuperélelmiszer ma a Földön, hihetetlenül magas antioxidáns és mikrotápanyag tartalma miatt segíti a fogyást.


Az acai bogyó az amazonasi őserdőkben előforduló egyik pálmafajta termése. Nagyon gazdag különféle tápanyagokban, ilyen például az aminosav, a létfontosságú zsírsavak, valamint a vitaminok, az ásványi anyagok, és a nyomelemek. A gyümölcsök közül a legjobb antioxidáns az acai bogyó.

Milyen hatást gyakorol a táplálkozás minősége az elhízásra?

Dr. Bruce Michael Alberts, híres biokémikus, az amerikai elnök által adható legmagasabb tudományos elismerés kitüntetettje, nemcsak elméletben támasztotta alá, hanem a gyakorlatban is többször bebizonyította, hogy egyes vitaminoknak és ásványianyagoknak a hiánya hosszabb távon sajnos elhízást eredményez. Elméletét természetesen a pozitív oldaláról is bizonyította, az általa tesztelt túlsúlyos egyének komplex multivitamint kaptak, akik idővel fogyni kezdtek.

Az elhízás a folyamatosan fennálló mikrotápanyag-hiány miatt jelentkező éhségérzet következménye, vagyis többet eszünk a kelleténél! A probléma azzal van, hogy a legtöbb étel kalóriákban gazdag, de vitaminokban, ásványianyagokban, valamint enzimekben szegény.  Folyamatosan eszünk, testünk ennek ellenére „éhezik”.

Hogyan segíti az acai bogyó a fogyást?

  • az acai bogyó antioxidáns tartalma többszöröse a nálunk ismert áfonya bogyónál. Komplex formában jóval több tápanyagot tartalmaz, mint a hagyományos étrend.
  • természetes úton csökkenti az éhségérzetet
  • felgyorsítja az anyagcserét, ezáltal a kalória is gyorsabban ég
  • mikrotápanyagokat biztosít a szervezetnek
  • növeli az energiaszintet
  • magas E-vitamin tartalma miatt segíti a bőr feszességének megőrzését
  • gyorsítja az anyagcserét, így a fogyás is könnyebben bekövetkezik

Nem elegendő az egészséges táplálkozás, hiába fogyaszt sok zöldséget és gyümölcsöt

Sajnos vannak olyan dolgok, amelyek alól nem lehet kibújni; a környezetszennyezés hatására pl. a zöldségek és gyümölcsök vitamin és ásványianyag tartalma jóval kevesebb, mint azt elvárnánk. Borzalmas ezt leírni, de ahhoz, hogy egészségesek maradjunk hosszútávon, és képesek legyünk kordában tartani az ideális testsúlyunkat, szükségünk van szuperélelmiszerekre. Az acai bogyó nemcsak top listás szuperélelmiszer, hanem egy szuper növény, amely segít a testsúly kontrollálásában és a fogyás beindításában.

Miként segíti az acai bogyó a fogyást?

A kiváló minőségű és természetes táplálékkiegészítők ( ilyen például az acai berry granulátum is ) fontos részét képezik a fogyásnak. Hogyan? A válasz igen egyszerű, kedves olvasónk. Az acai bogyó használatával, fogyasztásával megkönnyítheti és felgyorsíthatja a fogyást, méghozzá úgy, hogy ez a csodálatos vitamin, amely az élethez szükséges, elengedhetetlen a sejtekben zajló anyagcsere-folyamatokhoz, közreműködik a testben zajló biokémiai folyamatok szabályozásában.

A fogyás érdekében azonban nem szabad egyedül a táplálékkiegészítőkre hagyatkoznia! Az acai bogyó óriási segítséget nyújt a test zsírégető folyamatai beindításában, viszont nem helyettesítik a fogyáshoz szükséges életmódváltást. Tehát fogyás acai bogyóval csak életmódváltás mellett lehetséges. Az egészséges táplálkozás az alapja az ideális testsúly eléréséhez, majd szinten tartásához.

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn
Email