Érszűkületes voltam, meggyógyultam!

érszűkület

A KSH Népességtudományi Kutatóintézetében most folyik egy kutatás, amely az érszűkületes betegek ellátásával is foglalkozik. Az ellátás vizsgálatának egy részét azoknak az embereknek segítségével szeretném elvégezni, akiknek a lábukon volt súlyos érszűkületes betegség, és akik az állami- vagy a magánellátás keretei között és/vagy a természetes vagy az alternatív gyógymódok alkalmazásával megtalálták a gyógyuláshoz vezető utat. Ezért kérem azoknak az embereknek a jelentkezését, akiknek  bármilyen kezelési móddal sikerült elérniük egy stabil, jó állapotot és elkerülték az amputációt.

Azért kérem a gyógyult embereknek a jelentkezését, mert ők alaposan megismerhették az érszűkület gyógyításának különböző lehetőségeit, és azért is, mert az ő személyes történetük hozzájárulhat ahhoz, hogy a jövőben az érszűkületes betegek könnyebben és gyorsabban találják meg a gyógyuláshoz vezető utakat.

Ha szívesen elmondja a saját történetét, akkor kérem, hogy ezt írja meg erre a címre: erszukuletesvoltam@gmail.com

A vizsgálat eredményeit több helyen is nyilvánosságra hozzuk, ezzel is segítve, hogy a betegségekkel küzdő emberek minél gyorsabban megtalálják a gyógyuláshoz vezető utakat.   

 

 

                                                                                       Antal Z. László

                                                                                 tudományos főmunkatárs 

                                                                                 TK Szociológia Intézet

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn
Email