A külsőségek előtérbe helyezése, a belsőnk elnyomása

A külsőségek előtérbe helyezése

Fogat mosunk, ápoljuk a hajunkat, sminkelünk, szép ruhákba járunk. Látszólag mindent megteszünk annak érdekében, hogy megfeleljünk a társadalmi normáknak. Alapjában véve testünk karbantartása fontos szerepet tölt be mindannyiunk életében, de mit teszünk a belső tisztaságunkért?

Életem egy részét az egészséges életmód tanulmányozására áldoztam, s mai napig űzöm az ismereteim bővítését. Őszintén segíteni szeretnék mindazoknak, akik szeretnék életüket jobbá-egészségesebbé tenni, szeretnének változtatni életmódjukon. Vannak, akik már ismerik életem történetét, de vannak, akik még nem. Engedjétek meg, hogy újra elmeséljem az én sztorim, abban bízva, hogy újabb honfitársnak tudok segíteni.

Miért foglalkoztad az egészségtudatos élet? Olvasd el az én történetem..

Asztalomon16 mappa, mely 16 év megszámlálhatatlan kórházi leletet tartalmaz. Futó voltam, kimagaslóan jó, 7 évesen kezdtem… Olimpikon szerettem volna lenni, de nem így lett. Egy szép napon, olyan 8-10 éves lehettem, elkezdett fájni a lábam. Természetesen senki nem vette komolyan, orvosról-orvosra vitt édesanyukám, de nem kaptunk kielégítő választ sem megfelelő kezelést, majd eljutottam egy idegsebészhez, aki megállapította, gerincproblémáim vannak, orvosi nyelven scoliosis és scheuermann. A vizsgálatok után rehabilitációs központba kerültem, ahol elkészítették a gerincmerevítőm, melyet  két és fél éven át napi 23 órában viseltem. Mindenhol nyomoréknak csúfoltak.  Megaláztak. Elvették az önbizalmam. Szép kis serdülő kor. Majd egy szép napon elvették a gerincmerevítőm, mondván nem segít már semmit sem… Telt az idő, a fájdalmak maradtak, szinte lábra sem bírtam állni. Tucatnyi orvos vizsgált meg, de igazából érdemben semmilyen javulás nem történt. Egy kedves ismerősömnek köszönhetően megismertem Magyarország egyik legkiválóbb idegsebészét,  aki sokkolt a diagnózissal.

Mi történt mindezek után?

Kétszeri beavatkozással sikerült csigolyáim rögzíteni, ami azt jelenti, lumbális szakaszon (derék) csavarozásra került sor. 18 db csavar és 2 db tartó rúd tart össze, derekam képtelen a hajlásra. A  csavarok egy életen át a szervezetemben lesznek.

De itt még közel sincs vége…

Hetente jártam rohammentővel sürgősségire, kiderült súlyos allergiám van, ami odáig fajult, hogy szinte már semmit sem ehettem és ihattam. Összeomlottam. Csavarozott gerinc, súlyos étel allergia, szívritmus zavar. Ez volt az a pont, amikor úgy döntöttem változtatnom kell életemen.

Hát még kérditek miért hoztam létre az életmódváltás blogom?!

SEGÍTENI SZERETNÉK MINDAZOKNAK, AKIKNEK MEG VAN A SAJÁT ÉLETTÖRTÉNETÜK.

ERŐT és MOTIVÁCIÓT szeretnék adni.

Ez vagyok én, Ács Beatrix a „világ legjobb testű modelljének” választott nő, aki kétszer is elnyerte ezt a díjat világszépségversenyeken, de nem vagyok más, csak egy ember, a saját élettörténetemmel.

Mindent megteszünk a pedáns külsőnk érdekében, de mit teszünk a belsőnk tisztaságáért?

Fogat mosunk, sminkelünk, eljárunk sportolni, de mit teszünk a belső tisztaságért? Miért nem szentelünk erre kellő figyelmet? Elemezd az alábbi táblázatot, amennyiben egy vagy több problémával küzdesz, azonnal kezdj el életmódot változtatni.Gondosan olvasd el az alábbi felsorolt problémákat, amennyiben egy vagy több tünetet felismersz, akkor itt az ideje a tisztítókúrának:

 • Gyakori fáradtság és erőtlenség    
 • Szélgörcs, gázok és puffadás
 • Súlyfelesleg
 • Ételallergiák      
 • Elégtelen emésztés
 • Ingerlékenység, hullámzó kedély
 • Rossz szájíz és erős szagú széklet
 • Élősködők a székletben
 • Gyakori megfázás
 • Visszatérő fejfájások
 • Krónikus székrekedés
 • Irritábilis Bél Szindróma (IBS)
 • Kiálló has („úszógumi”)
 • Csillapíthatatlan éhségérzet
 • Bőrproblémák, kiütések, stb.
 • Candida-fertőzés
 • Fémíz-érzet a szájban
 • Aranyér

Testünkben megszámlálhatatlan méreganyag gyűlik össze az évek során. Sajnos nagyon sokan nem fektetnek elég figyelmet a méregtelenítésre, pedig ez az egyik legfontosabb az egészségünk megőrzése vagy éppen visszaszerzése érdekében. Sokan küzdenek az előbb felsorolt tünetek egyikével, pedig nem is lenne olyan nehéz megelőzni a problémákat. Egy hatékony méregtelenítő kúra segítségével könnyedén helyreállítható a bélflóra egyensúlya.

Javaslatom a Clean Inside méregtelenítő kúra, melyet én immáron másodjára alkalmazok kúraszerűen.

Miért választottam a Clean Inside méregtelenítő kúrát?

1.   Mert a méregtelenítő program fogyasztása rendkívül egyszerű!

2.   Nem kell megváltoztatni az étkezési szokásokat.

3.   Mert a kúra alatt nem kell diétázni, viszont sok zöldséget és gyümölcsöt, valamint teljes kiőrlésű gabonából készült életeket tanácsos enni, emellett a tiszta víz fogyasztása elengedhetetlen.

Az egészséges életmód tanulható. Tudatos és gondos életvitellel rengeteg betegség megelőzhető. Ne csak a külsőd legyen fontos, hanem a belsőd tisztasága is. A méregtelenítő kúra fájdalommentes, nem jár semmilyen kellemetlen „mellékhatással”.

Nekem sokat segített. Megszűntek az allergiás rosszulléteim, kevésbé fáj a hátam, de ami számomra igen pozitív változást hozott, az a fejfájások csökkenése, a stressz érzés csillapodott, és sokkal kiegyensúlyozottabbnak, boldogabbnak érzem magam.

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn
Email