Életmódváltással az életben maradásért

Életmódváltással az életben maradásért 1

Nem könnyű írni olyan témakörben, amely több oldalról megközelítve alkot egy egységet. Az életmódváltás megannyi tudatos döntés sorozata, tudományosan bizonyított tényeken és egyénileg tapasztalt életkörülményeken alapszik. Általánosságban minden ember életében akkor következik be egy tudatos életmódváltás, amikor valamely betegség felszínre kerül. Sajnos a legtöbb esetben ez már csak tűzoltás és semmiképp sem megelőzés. Az életmódváltás célja a hosszabb, egészségesebb, boldogabb élet megélése lenne.


Hajrá egészség, életmódváltással az egészségesebb életért!

2016-04-30, Balatonfüred, a Runner’s World Run 2016  futóversenyen (több mint 1500 induló, közel 25 ezer megtett kilométer, remek hangulat és ragyogó napsütéses idő) a 10.5 kilométeres távon jelenlétemmel én is képviseltem az egészségesen élők táborát, amelyre a Clean Inside méregtelenítő kúra segítségével tudtam kellően felkészülni. Az energiám visszanyerésében igen sokat köszönhetek a termékcsaládnak. A verseny végeztével a parkban sétálva egy kedves ismerősömbe futva szembesültem azzal, milyen szomorú és fájdalmas élethelyzet mellett kényszerülnek emberek a tudatos életmódváltásra.

Balatonfüred, Állami Szívkórház. M. Ottó, a klinika egyik betege éppen rehabilitációját tölti bypass-műtét, más néven koszorúérműtét után.

Szívproblémék megelőzése életmódváltással

A bypass-műtét komoly, sebészeti beavatkozás, olyan betegek számára, ahol gyógyszerekkel már nem kezelhető a kialakult betegség, érelmeszesedés esetén. A betegség hátterében a szívben lévő verőerekben zsír és mészlerakódás alakul ki, súlyosabb esetben az ér üregét beszűkítő, vagy elzáró szűkületek alakulnak ki. A szívproblémák kialakulása nagyon elterjedt világszerte, ahogyan hazánkban is. Hátterében többnyire a nem megfelelő táplálkozás fedezhető fel, illetve a mozgásszegény életmód. A mai modern világban nincs elég idő, sem kellő érdeklődés az egészséges táplálkozásra való áttérésre. M. Ottó, az Állami Szívkórház betege, saját elmondása szerint a szívműtéte előtt már tudatosult az életmódváltás fontosságával. Beszélgetésünk alatt elmesélte, hogyan és miként változtatott életén. Első lépésként felismerte a fehér cukor elhagyásának fontosságát, amelyet jelenleg gyümölcsök fogyasztásával pótol.  Bevezette a zabpehely rendszeres fogyasztását, mely lassan felszívódó szénhidrát, emellett segíti a megfelelő anyagcsere működését. Elhagyta a vöröshúsok és belsőségek fogysztását. Apró lépésekkel haladt a változás útján, hiszen bizonyára sokan tudják, minden rossz szokás jó szokássá alakítása időigényes, nem várható el az azonnali változás. Az életmódváltás folytonos fenntartása a tudatosságra épül.

Beszélgetésünk során feltettem egy olyan kérdést Ottónak, amely témában nem volt információkkal ellátva. Miért fontos a rendszeres méregtelenítés?

Ottó, mint ahogyan sokan mások is, kevésbé informáltak a méregtelenítés fontosságáról, annak ellenére, hogy a méregtelenítés ma már elengedhetetlen a tudatosan élő ember számára. A szervezetünkből maguktól nem távozó felgyülemlett méreg és salakanyagokat kizárólag méregtelenítéssel, más szóval béltisztítással távolíthatjuk el. De miért is lenne fontos a rendszeres tisztítás? A fejlett tudományoknak köszönhetően óriási léptekkel halad előre az emberiség, ezzel párhuzamban egészségünket kitéve megannyi káros hatásnak.

Méregtelenítés hiányában utat adhatunk a rák és az érrendszeri betegségek kialakulásához. Bár szervezetünk próbál időben jelezni, ízületi gyulladás, allergia, elhízás, bőrproblémák, fejfájas, fáradtság, emésztőrendszeri problémák, vagy akár az immunrendszer gyengeségével, mégsem teszünk időben ellene. Ottónak javasoltam a Clean Inside program használatát, amely méregtelenítés és béltisztítás egyben. A beteg elmondása szerint kövaföld kapszula szedésével korábban már próbálta kitakarítani szervezetéből a méreganyagokat, de nem érzett semmilyen kellemes változástMeséltem a Clean Inside méregtelenítő kúráról, amely otthoni használatával nagy segítséget nyújthat a méregtelenítés során. Alkalmazása alatt nem kell böjtölni, sem diétázni. A termékcsalád 100%-ban természetes, továbbá laktózmentes. Ottónak ez kifejezetten tetszett, hiszen laktózérzékeny. A kúra továbbá segít allergiás tünetek enyhítésében, segít a fogyásban, a különféle emésztőrendszeri problémák megszüntetésében.

Ismerjük fel időben az életmódváltás fontosságát! A saját egészségünk megőrzése érdekében szánjuk kellő időt magunkra. Éljünk tudatosan, együnk egészségesen, mozogjunk rendszeresen és éljünk harmóniában.

Cikket írta: Ács Beatrix életmódváltás trainer

Facebook közszereplői oldal: Ács Beatrix életmódváltás trainer

 

 

 

 

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn
Email