Életmódváltás, tanácsadóvá válással

Életmódváltás

A kételkedés nem más, mint amikor az „ÉN”-ünkben azaz magunkban nem hiszünk. A helyes önkép hiányában e negatív folyamat szinte biztosan színre lép és megkeseríti életünket. Hogy mi határozza meg a felbukkanását az életünkben? Az ahogyan és amilyennek látjuk magunkat. 


Figyeld meg, azok az emberek, akik hamis és negatív képet alkotnak önmagukról, egyenesen arányosan ilyen embereket, körülményeket, helyzeteket vonzanak be az életükbe. Te ilyen vagy? Úgy érzed néhányan energia vámpírok körülötted? A válasz és a megoldás már a kezedben. Amint megszabadultunk mindezektől, következő lépésként koncentráljunk arra milyen meggyőződések és elvek szükségesek ahhoz, hogy új emberekkel ezáltal kellemesebb körülményekkel tudja körülvenni magát. Mi a titok? A tudatosság. Tudatos gondolkozással bármire képes a gondolkodó ember. Ez is egy olyan folyamat, mint bármely rossz szokás. A régi hitelveket engedjük el, helyettesítsük új, megerősítő hitelvekkel. 

Az élet nem más, mint egy lehetőség a fejlődésre, arra, hogy valóban legyél. Az élet igen ingerszegény ha nem vagy elég kreatív, ha nem tudod megtölteni beteljesüléssel. A lehetőség mindenki kezében ott van, a kérdés csupán annyi, ki az, aki ezt kihasználja? Bízni kell a képességünkben, felszínre kell hozni, ki kell fejezni, ez az „önmegvalósítás”. Az életmódváltás megannyi tudatos, megfontolt döntés sorozata, amely tudományosan bizonyított tényeken és egyénileg tapasztalt életkörülményre épül. Az életmódváltás célja a hosszabb, egészségesebb, boldogabb élet megélése, mindemellett (magamból kiindulva) embertársaim segítése. Életmódváltással életmód tanácsadóvá válva kijelenthetem, tanárom, Héder Évi dietetikus egy olyan kiváló és magasan kvalifikált személyiség, akiben érezhető az elszántság, az emberiség tudatossá nevelése ebben a szörnyű elrobotosodott világban. Köszönöm a tudást, az erőt, amit adtál.

Folyamatosan képezve magam a tudatos szellemi építésem egyetlen  célt szolgál,  segítsek embertársaimban kinyitni az életmódváltás kapuját, hogy mindaz a tudattalan tudatlanság, amit a mai modern kor tudatosan generál, eltörlődjön. Örömmel a szívemben zártam az életmód tanácsadó tanfolyamot. Csodálatosan tudatos embereket ismertem, mind-mind felismerték a tudatos gondolkodás fontosságát, ki edzőként, ki dietetikusként, avagy egyszerűen csak érdeklődésből, laikus emberként. Gratulálok a tavaszi csoportban végzetteknek.

Sok sikert! Életmódváltásra fel!

Cikket írta: Ács Beatrix életmódváltás trainer

Facebook közszereplői oldal: Ács Beatrix életmódváltás trainer

 

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn
Email